Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εταιρεία

Η KAZAKOS Real Estate είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη μεσιτική και συμβουλευτική επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα. Η ομάδα μας διαθέτει εκτενή εμπειρία στον τομέα των ακινήτων και καταρτισμένους επαγγελματίες συμβούλους ακινήτων. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κτηματομεσιτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς των εμπορικών ακινήτων, προσφέρουμε ένα ενημερωμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων μέσω της συνεχούς έρευνας αγοράς και της επιλογής ακινήτων, με βάση τις βαθιές γνώσεις μας στην τοπική αγορά και το ισχυρό δίκτυο ιδιοκτητών ακινήτων, κατασκευαστικών και αναπτυξιακών εταιρειών, τραπεζών και ιδρυμάτων. Αγαπάμε τη δουλειά μας και μας αρέσει να δημιουργούμε νέους, αποτελεσματικούς καινοτόμους και απλούς τρόπους να προσφέρουμε στους ανθρώπους αυτό που ψάχνουν. Η εξειδίκευσή μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα καλύτερα ακίνητα εντοπίζοντας τις εξατομικευμένες ανάγκες σε όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα ακίνητο είτε για κατοικία είτε για επένδυση.

Προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, γιατί εμείς οι ίδιοι είμαστε διαφορετικοί.

  • Με τον τρόπο σκέψης μας,
  • Στον τρόπο δράσης μας,
  • Στον τρόπο εργασίας μας,
  • Στον τρόπο εφαρμογής των ιδεών μας,
  • Στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε τον κόσμο ή να τον κάνουμε λίγο καλύτερο και λίγο πιο όμορφο.

Η Φιλοσοφία μας

Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, καθώς η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν είναι ουσιαστικός παράγοντας ανάπτυξης της επιχείρησής μας.

Βασική αρχή της φιλοσοφίας μας και πάγια επιδίωξή μας είναι η ποιοτική, σταθερή και συνεπής εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας με τρόπο που να υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις τους και να ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

Βασιζόμαστε στο πάθος μας για την ικανοποίηση των πελατών μας και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και οδηγούμαστε από την επιθυμία μας για προσφορά ασύγκριτης εξυπηρέτησης. Εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίησή σας μέσα από τη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση των ανθρώπων μας, την απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που σας προσφέρουν.

Το κομβικό μας κεφάλαιο και το καίριο πλεονέκτημα στην κάθε αναπτυξιακή μας προσπάθεια είναι οι άνθρωποί μας και συνεργάτες μας. Προσπαθούμε να προσελκύουμε ανθρώπους με όραμα προόδου και φροντίζουμε να δημιουργούμε σχέσεις ομαδικότητας, συνεργασίας, αφοσίωσης και αλληλοδέσμευσης ενισχύοντας την προσωπική τους εξέλιξη μέσα στην επιχείρηση. Παρέχουμε ευκαιρίες για διαρκή εκπαίδευση, ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και καλλιεργούμε κλίμα γόνιμης συνεργασίας που θα επιτρέψει στις ικανότητες των εργαζομένων μας να αναδειχθούν.

Οι Αξίες μας

Οι Αξίες μας εκφράζουν την κουλτούρα και τον επιχειρηματικό μας χαρακτήρα, αναδεικνύοντας την KAZAKOS Real Estate μια επιχείρηση της οποίας οι υπηρεσίες είναι υψηλής ποιότητας και εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των Πελατών της.

Οι Αξίες που πρεσβεύουμε είναι οι εξής:

Ακεραιότητα και Ήθος
Είμαστε έντιμοι σε όλες μας στις συναλλαγές και επιβεβαιώνουμε την καλή φήμη που μας συνοδεύει, παραμένοντας πάντοτε προσκολλημένοι στις αυστηρότερες επιταγές της επαγγελματικής ηθικής.

Απόδοση
Αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε την εξαιρετική απόδοση, ώστε να διατηρούμαστε πάντοτε αξιόμαχοι για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Επιχειρηματική Αριστεία
Επιδιώκουμε τη Διάκριση σε ό,τι κάνουμε και παραμένουμε πιστοί στη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Καινοτομία
Αναζητούμε τρόπους να εφαρμόζουμε νέες και πρωτοποριακές μεθόδους και να εξελισσόμαστε.

Ομαδικότητα
Επικοινωνούμε ενεργά και ανοιχτά. Χτίζουμε διαρκώς την εμπιστοσύνη, τιμώντας τις δεσμεύσεις μας. Επιδεικνύουμε σεβασμό στους άλλους και σεβόμαστε τη διαφορετικότητα.

Ποιότητα
Η προσήλωσή μας στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, είναι στρατηγική επιλογή, ταυτίζεται με τους επιχειρηματικούς μας στόχους και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής μας κουλτούρας.

Οι βασικές αξίες της KAZAKOS Real Estate συνοψίζονται στις εξής:

  • Ανθρωποκεντρισμός
  • Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Τεχνολογική Πρωτοπορία
  • Με το Βλέμμα στο Μέλλον