Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Ανακαίνιση Σπιτιού και Επαγγελματικού Χώρου

Υλοποιούμε τις ιδέες σας

KAZAKOS Real Estate

Η ανακαίνιση σπιτιού αποτελεί μία σημαντική επένδυση με μακροπρόθεσμο όφελος για τους ιδιοκτήτες, με πολλά πλεονεκτήματα, συγκριτικά με την αγορά μίας νέας κατοικίας. Η σκέψη, όμως, πώς θα καταφέρουμε να επιλέξουμε τα σωστά συνεργεία, ποια υλικά θα χρησιμοποιήσουμε, ο σωστός σχεδιασμός του έργου και ο χρόνος αποπεράτωσης είναι από τους πιο γνωστούς προβληματισμούς που έχουμε, ώστε να πάρουμε την απόφαση για να ανακαινίσουμε τον χώρο μας.

Η KAZAKOS Real Estate έχει στο δυναμικό της μια σταθερή ομάδα συνεργατών από εξειδικευμένους επαγγελματίες (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, σχεδιαστές, διακοσμητές), έμπειρους τεχνίτες καθώς και συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πλακάδες, βαφείς κλπ.) και αναλαμβάνει να ανακαινίσει το ακίνητο σας σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης και τις δικές σας ιδιαίτερες ιδέες και επιθυμίες. Η εταιρεία μας δεν σας προσφέρει πακέτο ανακαίνισης αλλά εξατομικευμένες και πρωτότυπες ιδέες στα μέτρα σας και μόνο για εσάς.

KAZAKOS Real Estate

Πριν από την έναρξη των εργασιών καταγράφουμε την παρούσα κατάσταση του ακινήτου σας ώστε να συγκρίνετε το σπίτι σας πως ήταν πριν την ανακαίνιση και πως έγινε μετά. Με την επιλογή μίας ολοκληρωμένης ανακαίνισης μπορείτε να αποκτήσετε το σπίτι που επιθυμείτε προσαρμοσμένο στις δικέ σας ανάγκες με λογικό κόστος, απόλυτη λειτουργικότητα, αλλά κυρίως διάρκεια στον χρόνο.

Η ομάδα της KAZAKOS Real Estate δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανακαίνιση των επαγγελματικών χώρων και σέβεται απόλυτα το χρονοδιάγραμμα και τον οικονομικό προϋπολογισμό του επαγγελματία που έχει ορίσει και επιθυμεί να επενδύσει στην εργασία του. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων κάθε κατηγορίας και μεγέθους, είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες καθ’ όλη τη διάρκεια ανακαίνισης του επαγγελματικού τους χώρου και προτείνουμε λύσεις με βάση τις απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά του επαγγελματία που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα της καθημερινής ροής εργασιών και θα προσελκύσουν το επιθυμητό πελατολόγιο στο χώρο τους.

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ενσωματώσετε όλες τις νέες τεχνολογίες και τεχνοτροπίες που επικρατούν στην αγορά με στόχο τη διαφοροποίηση του επαγγελματικού σας χώρου από αυτά τον ανταγωνισμό. Μετά τον λεπτομερή σχεδιασμό και την επιλογή των υλικών η τελική πρόταση παρουσιάζεται σε τρισδιάστατη μακέτα φωτορεαλιστικών απεικονίσεων ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του κτιριακού έργου πριν την τελική του παράδοση.

Στεγαστικό δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο. Το επιτόκιο μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια του δανείου με συνέπεια όταν τα επιτόκια αυξάνονται, οι τόκοι που καταβάλλετε να αυξάνονται και το αντίθετο συμβαίνει όταν τα επιτόκια μειώνονται οπότε και οι τόκοι σας θα είναι λιγότεροι.

Ποια τα βήματα μιας ανακαίνισης;


Συνάντηση με τον μηχανικό μας για την αξιολόγηση του ακινήτου και την καταγραφή των αναγκών σας


Παρουσίαση αρχιτεκτονικής πρότασης με ανάλυση κόστους


Επιλογή υλικών δική σας επιλογής και λεπτομερής σχεδιασμός του χώρου με φωτρεαλιστική απεικόνιση


Κατασκευή του έργου με συνεχή επίβλεψη του υπεύθυνου μηχανικού έως την ολοκλήρωση του


Ολοκλήρωση και παράδοση του έργου στο χρονοδιάγραμμά που συμφωνήθηκε