Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Γιατί να μας επιλέξετε

Είναι καλό όπως έχουμε έναν δικό μας μηχανικό ή δικηγόρο, να έχουμε και έναν σύμβουλο ακίνητης περιουσίας στον οποίον εμπιστευόμαστε τα ακίνητα μας.

KAZAKOS Real Estate

Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στους πελάτες μας

Η ικανοποίηση των πελάτων μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στη KAZAKOS Real Estate προσπαθούμε συνεχώς και συντονισμένα να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης στους πελάτες μας, αποδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία που δίνουμε ως εταιρεία στην ικανοποίησή τους από τις υπηρεσίες μας, εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση ώστε να δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις.

KAZAKOS Real Estate

Διαχειριζόμαστε κάθε πελάτη με ειλικρίνεια και ακεραιότητα

Ο σημαντικότερος παράγοντας που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας είναι η ακεραιότητα και η ειλικρίνεια, ξέρουμε ότι η αγορά ή η πώληση κατοικίας είναι μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε στη ζωή σας. Το αποτέλεσμα της θα επηρεάσει τη δική σας ζωή και ίσως των παιδιών σας, αυτή είναι μια ευθύνη που παίρνουμε πολύ σοβαρά. Οι πελάτες μας ξέρουν πως επιλέγουμε να μην δίνουμε υπερβολικές υποσχέσεις, αντίθετα προτιμούμε να εργαζόμαστε μεθοδικά με τρόπο που κερδίζει την εμπιστοσύνη σας. Είμαστε διαρκώς δίπλα σας, προκειμένου να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας όπως εσείς επιθυμείτε.

KAZAKOS Real Estate

Διαθέτουμε Αποτελεσματικότητα και Τεχνογνωσία

Έχοντας στο ενεργητικό μας σημαντικές συνεργασίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε αποτελεσματικά κάθε υπόθεση και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Με την συνεχή κατάρτιση αλλά και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε κάθε λύση ή συμβουλή που σας προτείνουμε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι να σας υποστηρίξουν και να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

KAZAKOS Real Estate

Εκπαίδευση Στελεχών

Η KAZAKOS Real Estate, αναγνωρίζει το ανθρώπινο δυναμικό της, εργαζόμενους και συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων, ως την κινητήρια δύναμη που συμβάλλει στη συνεχή της ανάπτυξη. Ως αποκλειστικός συνεργάτης του ομίλου MC Kopelouzos υιοθετεί βέλτιστες πρακτικές στους τομείς επιλογής, εκπαίδευσης και ανάπτυξης των συνεργατών της προσφέροντάς τους την απαραίτητη τεχνογνωσία, εμπειρία, συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση, συμβάλλει στην αρτιότητα των γνώσεων τους ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών.